Aceasta este o previzualizare a unei teme de pe site-ul Hitskin.com
Instaleaza o tema • Inapoi la fisa temei
Fumatul ucide
+11
Al|n
oana
Baicu Mihaela
Igas
Emanuel
barzu
bishop
Makaveli`
beckham
thechaotik
felicia
15 participanți
Pagina 2 din 2
Pagina 2 din 2 • 1, 2
Re: Fumatul ucide
Păi...când spui unei femei că o să fie bătrână şi urâtă...ce vrei?barzu a scris:Mi se pare mie sau v-am atins cu ceva in postul meu, doamna profesoara Baicu??????
Igas- Admin
- Numarul mesajelor : 173
Varsta : 59
Data de inscriere : 15/10/2007
Ti se pare tie...asa cum ti se pare si ca ai corectat toate greselile de ortografie...
Baicu Mihaela- membru fondator
- Numarul mesajelor : 43
Sunte-ti profesoara de engleza, nu cred ca aveti dreptul de a-mi spune cum se scrie in limba romana.
barzu- membru
- Numarul mesajelor : 76
Data de inscriere : 25/01/2008
Gresit din nou Barzu...nu esti bine informat...engleza + romana...
Baicu Mihaela- membru fondator
- Numarul mesajelor : 43
Inseamna ca sunteti foarte inteligenta din moment ce ati invatat 2 limbi.
barzu- membru
- Numarul mesajelor : 76
Data de inscriere : 25/01/2008
Asta era esenta...oana a scris:Cred ca si in privinta fumatului ca si in alte situatii din viata e vb de libertatea de a alege felul in care vrei sa traiesti... nu sustin ideea ca fumatul nu este nociv, spun doar ca daca un fumator, desi stie toate efectele negative pe care le are fumatul si totusi continua sa faca acest lucru atunci nu ne ramane decat sa acceptam ca este un fapt de care el este constient si sa incercam sa il acceptam ca atare...
Al|n- Admin
- Numarul mesajelor : 808
Varsta : 52
Data de inscriere : 11/10/2007
Avem liber arbitru......sincer pe mine unu nu ma prea deranjeaza fumatul doar ca odata cu inceperea acestui viciu performantele sportive scad(obosesti repede)
Liberul arbitru iti da posibilitati de la fumat la ucis,FUMATUL NU E O CRIMA....este doar un refugiu.....si aici ma opresc
Liberul arbitru iti da posibilitati de la fumat la ucis,FUMATUL NU E O CRIMA....este doar un refugiu.....si aici ma opresc
Emanuel- membru fondator
- Numarul mesajelor : 712
Varsta : 32
Data de inscriere : 16/10/2007
Intradevar Emanuel liberul arbitru iti da posibiltati de la fumat la ucis si de asemenea de a face fapte bune in viata...in esenta e vorba de felul in care alegi sa iti traiesti viata si mai ales de limitele pe care ti le impui atat tie ca om cat si altora, bineinteles raportand acest aspect tot la tine...cred ca una dintre limite ar fi sa ne gandim bine inainte de a arunca cu pietre...pana la urma cliseul "nimeni nu e perfect" s-ar putea transforma intr-un mare adevar...
oana- Admin
- Numarul mesajelor : 81
Varsta : 45
Data de inscriere : 11/10/2007
Igas a scris:Păi...când spui unei femei că o să fie bătrână şi urâtă...ce vrei?barzu a scris:Mi se pare mie sau v-am atins cu ceva in postul meu, doamna profesoara Baicu??????
tareeee. oricum barzu are dreptate, toti ajungem batrani si urati
si lehgat de fumat. si eu fumez de cativa ani buni. da sunt nocive, dar ce e mai bun langa o cafea dimineatza ? cam greu sa te lasi de fumat, felicitari celor care au reusit. fiecare avem posibilitatea de a incepe sa fumam sau nu, daca vrem sa ne lasam sau nu. nu ii condamn pe cei care ne acuza ca fumam si facem rau si etc. probabil nu au tras un fum niciodata si habar n`au despre ce e vorba, orice fumator stie ca nu gasesti nimik mai relaxant decat tigara. cum zicea emanuel sunt si cei care fumeaza ca sa fie mai diferiti, azi fumeaza o tigara, maine 2 si a 3`a zii se trezesc dependenti. am auzit pe undeva ca se vor da legi care sa interzica fumatul in localuri (cred ca astia vor sa omoare economia romaneasca (sau ce a mai ramas din ea)). multi vor alege sa stea acasa cu sticla de suc la 2 l, sa se uite la un film si sa fumeze cat vrea. poate doar 2-3% din cei care fumeaza se vor lasa de fumat doar ca sa poata sta intr`un bar. asha ca...umati fratilor ca doar o viatza aveti...
vreau sa beau si sa fumez din nou dar tot tutunul dauneaza grav sanatati .....
gandac0- junior
- Numarul mesajelor : 15
Data de inscriere : 04/04/2008
Nimic nu e perfect pentru fiecare placere trebuie sa faci unele sacrificii...(orice placere este pe scurta durata)
In fumat iti ofera refugiul ideal si dupa catva timp parca ala rau' zice ,,Plata mea unde ii''? si vine ceva suferinta dar parca te avertizeaza la inceput prin oboseala cu putin efort etc.
In fumat iti ofera refugiul ideal si dupa catva timp parca ala rau' zice ,,Plata mea unde ii''? si vine ceva suferinta dar parca te avertizeaza la inceput prin oboseala cu putin efort etc.
Emanuel- membru fondator
- Numarul mesajelor : 712
Varsta : 32
Data de inscriere : 16/10/2007
Orice viciu poate avea urmări neplăcute,
Fumatul doar măreşte riscul la anumite afecţiuni, nu le provoacă.
Fumatul doar măreşte riscul la anumite afecţiuni, nu le provoacă.
Igas- Admin
- Numarul mesajelor : 173
Varsta : 59
va cred dom profesor Igas......doar vorbiti din proprie experienta:)
darius- membru
- Numarul mesajelor : 115
Data de inscriere : 31/10/2007
Fumatul ucide!Dar ati vazut pe vreun cutit cutitul ucide....Si un cutit ucide mai repede de cat o tigara....
A123- junior
- Numarul mesajelor : 7
Data de inscriere : 19/10/2008
Pagina 2 din 2 • 1, 2
Pagina 2 din 2
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum