Aceasta este o previzualizare a unei teme de pe site-ul Hitskin.com
Instaleaza o tema • Inapoi la fisa temei
Invatam limba engleza din placere ori de nevoie?
+18
Ax3ll
termica
Spitzy
bishop
red_light
alex
eaASy
Emanuel
oana
Dorin
mirelush
Ligy
g3org3lutu
Makaveli`
Cezar
beckham
amelia
Baicu Mihaela
22 participanți
Pagina 1 din 3
Pagina 1 din 3 • 1, 2, 3
Invatam limba engleza din placere ori de nevoie?
To be or not to be...that's the
Baicu Mihaela- membru fondator
- Numarul mesajelor : 43
Data de inscriere : 15/10/2007
Re: Invatam limba engleza din placere ori de nevoie?
hhmm......grea intrebare....eu cred ca....in zilele noastre..engleza se invatza fara sa iti dai seama...din filme....muzica....si..avand in vedere ca se face engleza de la gradinitza...cred ca suntem oarecum si obisnuiti cu engleza ... persoanele mai inaintate in varsta..cred ca invataza engleza din nevoie..pentru a putea primi anumite slujbe..sau a putea avansa ....
amelia- membru fondator
- Numarul mesajelor : 122
Data de inscriere : 12/10/2007
Suntem obisnuiti sa o auzim mereu, cum bine spune Amelia, atat de obisnuiti incat nu ne mai intrebam ce inseamna, cum se traduce ori cum sa o folosim si pentru ce...
care este cea mai vorbita limba din LUME???!!!!
beckham- membru fondator
- Numarul mesajelor : 361
uitandu-ma putin pe net...am vazut ca cea mai vorbita limba este chineza...cu peste 1 miliard de vorbitori...pe cand engleza are doar 500 de milioane de vorbitori.... http://www.klevertravel.ro/lifestyle/Top_10_cele_mai_vorbite_limbi_din_lume.html
aici am vazut....
aici am vazut....
amelia- membru fondator
- Numarul mesajelor : 122
asta stiam si eu, cand am vrut sa postez nu se putea.
asta chiar n-am stiut.Oricum cine vrea sa invete engleza invata din placere,parerea mea.Cea mai multa engleza se invata din filme,desene,muzica.
Makaveli`- membru fondator
- Numarul mesajelor : 408
Data de inscriere : 24/10/2007
Este adevarat ca chineza este cea mai vorbita limba din lume, dar asta datorita faptului ca chinezii sunt cel mai numeros popor al planetei...deci este normal. In China s-a dat chiar o lege care le interzice familiilor sa aibe mai mult de un copil...nu-i gluma!!! In schimb, engleza este limba afacerilor in lume...
din nevoie si din placere parerea mea
g3org3lutu- senior member
- Numarul mesajelor : 288
Varsta : 33
Data de inscriere : 26/10/2007
sau nu invatam deloc
sa invatam sau sa nuinvatam astai
g3org3lutu...decide-te...si lamureste-ma si pe mine...de ce da ori de ce nu?...cam asta-i intrebarea...
Scrie toate intr-un post nu mai fa atatea posturi george! E mai greu si de citit.
engleza se invatza si din necesitate pentru unii.. dar pentru altzii din placere. E foarte adevarat ca multzi cunosc engleza din filme,muzica,etc. Mie sincer imi place foarte mult engleza si mai ales si profa:D
Ligy- membru fondator
- Numarul mesajelor : 594
Varsta : 32
Data de inscriere : 19/10/2007
Sincer acuma invat engleza mai mult din nevoie,pt bac.Imi place engleza, dar la scoala intr-o clasa unde prea putini sunt interesati nu prea poti sa inveti.asta e...
mirelush- membru fondator
- Numarul mesajelor : 62
Data de inscriere : 30/10/2007
sincer... din placere...
Dorin- membru fondator
- Numarul mesajelor : 625
Data de inscriere : 11/10/2007
Eu nu pot invata o limba din nevoie, daca nu imi place nu o pot invata. Franceza nu o pot invata cu toate ca ar fi nevoie de ea, dar nu pot sa o invat numa daca tocesc ceva cat sa iau o nota, dar nu se prea intampla, ca nici cu tocitu nu ma am.Dorin a scris:sincer... din placere...
din placere si din nevoie ....
beckham- membru fondator
- Numarul mesajelor : 361
engleza se invata ori din nevoie si devine o placere sau...invers.Parerea mea e ca ar fi bn sa invatam engleza "de buna voie si nesiliti de....nimeni".
oana- Admin
- Numarul mesajelor : 81
Varsta : 45
Data de inscriere : 11/10/2007
Engleza din punctul meu de parere ne ,,bate la usa'' de cate ori deschizi Computerul,Televizorul...ziare o invatam si daca nu vrem mai mult decat din nevoie .... inveti putin din nevoie si daca inveti din placere treci la ,,avansat''.....Franceza din punctul meu de vedere e o limba moarta si nu cred ca ai nevoie de ea....mai bn invat rusa ) sau Turca
Miss profesoara de cultura generala nu stiam ca,chineza e cea mai vorbita limba din lume multzumesc pt informatie
Mr g3org3lutu ,,Nu spamati''
Miss profesoara de cultura generala nu stiam ca,chineza e cea mai vorbita limba din lume multzumesc pt informatie
Mr g3org3lutu ,,Nu spamati''
Emanuel- membru fondator
- Numarul mesajelor : 712
Data de inscriere : 16/10/2007
las`amu Emanuel ca si franceza ii faina,pe langa engleza
Ligy- membru fondator
Franceza faina???????
Mie nu mi-o place defel, nu spun ca e obligatoriu sa aveti aceasi parere ca mine...
Mie nu mi-o place defel, nu spun ca e obligatoriu sa aveti aceasi parere ca mine...
FIecare are o parere diferita ..gusturile nu se discuta. Ii adevarat ca imi place franceza,da mai mult ca engleza niciodata !!!
Ligy- membru fondator
Poate cineva sa sustina ideea ca Engleza o inveti doar din placere?
Engleza e mult mai dezvoltata,mai utila ca Franceza dati exemplu la ce sunt Francezii stapani?(inafara de monumente plictisitoare pt care s-au nenorocit generatii...)
Eu consider limba LATINA MAI IMPORTANTA!! ar trebui sa avem cel putin 1h/saptamana pana in clasa a12a in acest caz cei care exclud limba latina pot fi acuzati de COSMOPOLISM,SOVINISM pt ca ne minimalizeaza fortat din scoala interesul fata de Radacinile noastre si nu le pot baga printr-un profesor de Istorie care te pune sa inveti cel putin 4 pagini pe ora....aceste 2 limbi Franceza si engleza minimalizeaza Limba limbii romane doar ca engleza ne intra in vocabular si daca o refuzi deci vad intemeiata decizia de 2h/saptamana prin accentuarea invatarii limbilor straine de catre tineri se accentueaza renuntarea la traditia si cultura nationala cat si la Istoria Noastra care e mai pretios ca orice
(daca nu reusesc la info advocat ma fac )
Engleza e mult mai dezvoltata,mai utila ca Franceza dati exemplu la ce sunt Francezii stapani?(inafara de monumente plictisitoare pt care s-au nenorocit generatii...)
Eu consider limba LATINA MAI IMPORTANTA!! ar trebui sa avem cel putin 1h/saptamana pana in clasa a12a in acest caz cei care exclud limba latina pot fi acuzati de COSMOPOLISM,SOVINISM pt ca ne minimalizeaza fortat din scoala interesul fata de Radacinile noastre si nu le pot baga printr-un profesor de Istorie care te pune sa inveti cel putin 4 pagini pe ora....aceste 2 limbi Franceza si engleza minimalizeaza Limba limbii romane doar ca engleza ne intra in vocabular si daca o refuzi deci vad intemeiata decizia de 2h/saptamana prin accentuarea invatarii limbilor straine de catre tineri se accentueaza renuntarea la traditia si cultura nationala cat si la Istoria Noastra care e mai pretios ca orice
(daca nu reusesc la info advocat ma fac )
Emanuel- membru fondator
- Numarul mesajelor : 712
Data de inscriere : 16/10/2007
Tot un ar fi rau....avem la cine sa mergem cand ne dam in lege..
Pagina 1 din 3 • 1, 2, 3
Pagina 1 din 3
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum