Acasă sau afară?
+9
darius
beckham
Igas
oana
Makaveli`
Romina
Emanuel
Cezar
Euclid
13 participanți
Pagina 2 din 2
Pagina 2 din 2 • 1, 2
Re: Acasă sau afară?
Emanuel a scris:...Orice prost poate sa stie,important e sa intzelegi....
ba da mai termina cu asta odata amu mai posteaza si tu altceva.............
Spitzy- membru fondator
- Numarul mesajelor : 201
Varsta : 34
Data de inscriere : 31/10/2007
Emanuel a scris:...Orice prost poate sa stie,important e sa intzelegi....
barzu- membru
- Numarul mesajelor : 76
Data de inscriere : 25/01/2008
Ce anume ştie orice prost?Emanuel a scris:...Orice prost poate sa stie,important e sa intzelegi....
Întrebarea care dă titlul acestui topic mi se pare extrem de serioasă.
Şi adevărul în această problemă nu-l deţine nimeni.
Igas- Admin
- Numarul mesajelor : 173
Varsta : 59
Data de inscriere : 15/10/2007
Daca ai relatii si bani nu se pune problema, esti deja realizat.
Daca esti un geniu, pana la urma tot reusesti, ma refer la genii nu la cei care se cred doar...
Pentru o persoana din categoria de mijloc sa zicem, cred ca poate sa se realizeze oriunde, dar totul depinde de ambitie, curaj, harnicie si foarte important capacitatea de a se adapta situatiei. Daca ai aceste calitati, sigur poti sa urci, indiferent unde te aflii.
Daca esti un geniu, pana la urma tot reusesti, ma refer la genii nu la cei care se cred doar...
Pentru o persoana din categoria de mijloc sa zicem, cred ca poate sa se realizeze oriunde, dar totul depinde de ambitie, curaj, harnicie si foarte important capacitatea de a se adapta situatiei. Daca ai aceste calitati, sigur poti sa urci, indiferent unde te aflii.
diddra- junior
- Numarul mesajelor : 7
Data de inscriere : 14/04/2008
corect....diddra a scris:Daca ai relatii si bani nu se pune problema, esti deja realizat.
Spitzy- membru fondator
- Numarul mesajelor : 201
Varsta : 34
Data de inscriere : 31/10/2007
Pagina 2 din 2 • 1, 2
Pagina 2 din 2
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum