Unirea_Stei. Forum
Doriți să reacționați la acest mesaj? Creați un cont în câteva clickuri sau conectați-vă pentru a continua.

ce parere aveti despre "inchisu portii" si despre

+28
red_light
Victoria
bengosu
darius
g3org3lutu
Ica Bici
eci
Igas
Al|n
Baicu Mihaela
Ligy
micutzu 1988
Miss Gi
ana_v
oNNu
Cezar
adela
Loby'
Makaveli`
m3z0
Emanuel
eaASy
x-cite
Ionutz
Adinutza
amelia
beckham
Marius Bocsa
32 participanți

Pagina 1 din 4 1, 2, 3, 4  Urmatorul

In jos

ce parere aveti despre "inchisu portii" si despre Empty ce parere aveti despre "inchisu portii" si despre

Mesaj Scris de Marius Bocsa Mier 17 Oct 2007 - 19:34

postati...

Marius Bocsa
membru fondator
membru fondator

Numarul mesajelor : 56
Data de inscriere : 12/10/2007

Sus In jos

ce parere aveti despre "inchisu portii" si despre Empty Re: ce parere aveti despre "inchisu portii" si despre

Mesaj Scris de beckham Mier 17 Oct 2007 - 19:47

ca feli e o nebuna....si zici ca suntem la puskarie....
beckham
beckham
membru fondator
membru fondator

Numarul mesajelor : 361

Sus In jos

ce parere aveti despre "inchisu portii" si despre Empty Re: ce parere aveti despre "inchisu portii" si despre

Mesaj Scris de amelia Mier 17 Oct 2007 - 19:59

mi se pare cea mai cretina idee si cand o mai vezi si pe feli ca in loc de buna dimineatza....iti zice "noo...iara ai intarziat??? nu te potzi trezi???" te ia cu draci...si pana la urma...cine vrea sa fuga ..tot fuge...asa ca....ar trebui sa dispara chestia asta....cat mai urgent...
amelia
amelia
membru fondator
membru fondator

Numarul mesajelor : 122

Sus In jos

Mesaj Scris de Adinutza Mier 17 Oct 2007 - 20:03

mai rau ca la puscarie...macar sa fie o pers frumoasa la poarta Smile)) glumeam...ii o prostie chestia cu inchisu portii!!
Adinutza
Adinutza
membru fondator
membru fondator

Numarul mesajelor : 170
Varsta : 34
Data de inscriere : 17/10/2007

Sus In jos

Mesaj Scris de Ionutz Mier 17 Oct 2007 - 22:53

Inchisu ca inchisu da sa pui vaselina pe gard e prea de tot, ce naiba nu suntem la puscarie sau ce stiu io unde. Sa nu te lase sa intri, ce dak intarzii, gata poti pleca inapoi acasa? Luati masuri urgent ca rade lumea de noi!
affraid affraid affraid affraid affraid affraid
Ionutz
Ionutz
membru fondator
membru fondator

Numarul mesajelor : 100
Data de inscriere : 11/10/2007

Sus In jos

Mesaj Scris de amelia Joi 18 Oct 2007 - 16:21

ionutz....a pus cineva vaselina pe gard???? Smile))))))))))Smile))))))))))
asta deja....e ....prea de tot...
nu mai am cuvinte...Smile)))
amelia
amelia
membru fondator
membru fondator

Sus In jos

Mesaj Scris de x-cite Joi 18 Oct 2007 - 16:33

cea mai mare tampenie...te dispera cateodata X(X(X
x-cite
x-cite
membru fondator
membru fondator

Numarul mesajelor : 14
Data de inscriere : 15/10/2007

Sus In jos

Mesaj Scris de Ionutz Joi 18 Oct 2007 - 16:59

Da chiar s-a murdarit cineva pe maini, aveti grija!
Ionutz
Ionutz
membru fondator
membru fondator

Sus In jos

Mesaj Scris de eaASy Joi 18 Oct 2007 - 18:56

io stiu pe unde sa sar haha Smile)) ... DESCHIDETI POARTAA!
feli e comunista Smile) "doamna va rog frumos sa ma lasati sa intru feli: da cei cu tini.. amu sa vini la scoala io: haideti va rog frumos ..mno ce sa fac nu mi-a sunat ceasu..se mai intampla" feli: Nu ti las"..
eaASy
eaASy
membru fondator
membru fondator

Numarul mesajelor : 392
Data de inscriere : 14/10/2007

http://schhh.ro

Sus In jos

Mesaj Scris de Emanuel Joi 18 Oct 2007 - 21:03

NU SUNTEM ANIMALE AVEM LIBERTATE E DEMOCRATIE.
E adevarat o masura trenuia luata pt problema binecunoscuta NU ICHISUL USII.
Daca a fost Dom' director in Portugalia si a vazut asa nu trebuia sa copieze Portugalia,sau in alte privinte,aici apare SPIRITUL DE TURMA binecunoscut la romani din pacate Suntem romanii suntem superiori oricarui neam NE-AM NASCUT UN ORIGINAL SA NU MURIM O COPIE!!!!!!!!!
:-j oricum cine vrea sa iasa iese....
Emanuel
Emanuel
membru fondator
membru fondator

Numarul mesajelor : 712
Varsta : 32
Data de inscriere : 16/10/2007

Sus In jos

Mesaj Scris de m3z0 Vin 19 Oct 2007 - 13:39

lanturi pe porti ...doamne ce oameni inapti...degeaba is lanturi ca tot se fuge de la ore...in fiecare pauza cand sarim peste gard zici ca jucam in prison breack....

m3z0
junior
junior

Numarul mesajelor : 4
Data de inscriere : 19/10/2007

Sus In jos

Mesaj Scris de Emanuel Mier 24 Oct 2007 - 20:31

Smile)) puneti si socuri electrice eu nu ies deocamdata dar din fericire daca vreau sa ies ies pe langa ca este o dovada de ........ are ca orice idee si puncte vulnerabile de ex copii care vor sa iasa ies in stiluri dar nu ii incurajaza pe ,,amatori'' sau fete......cine e fata si vrea sa fuga de la o ora sau baiat si nu stie sa iasa nu vine deloc la scoala ;)sau daca iti uiti ceva acas...soarta
,,Felicitari'' Wink
Emanuel
Emanuel
membru fondator
membru fondator

Numarul mesajelor : 712
Varsta : 32

Sus In jos

Mesaj Scris de amelia Mier 24 Oct 2007 - 21:01

aici nu e vb de iesit...e vb ca e jenant sa fii inchis cu lanturi.....tzi-e tzi se pare normal??? oamenii nu isi inchid nici animalele domnestice cu lanturi.....e adevarat ca si omul e animal...dar nici chiar asa...Smile)) devine deja.... mai mult decat penibil....Smile))
amelia
amelia
membru fondator
membru fondator

Sus In jos

Mesaj Scris de Ionutz Mier 24 Oct 2007 - 21:05

Traim in Romania......Very Happy
Ionutz
Ionutz
membru fondator
membru fondator

Sus In jos

Mesaj Scris de Makaveli` Mier 24 Oct 2007 - 21:07

exact,traim in romania tzara nasoala,nu ai bani de-o masa la restaurant
Makaveli`
Makaveli`
membru fondator
membru fondator

Numarul mesajelor : 408
Data de inscriere : 24/10/2007

Sus In jos

Mesaj Scris de Loby' Mier 24 Oct 2007 - 21:17

azi am sarit gardu acolo in spatele cabinetului de info:))) dak nu ma impigea unu nu puteam sa sar:))))
SA-TI FIE RUSINE ...LOBY' Evil or Very Mad Cool
Loby'
Loby'
membru fondator
membru fondator

Numarul mesajelor : 46
Varsta : 35

Sus In jos

Mesaj Scris de adela Mier 24 Oct 2007 - 22:15

Nu inteleg de ce va agitati atata pentru ca poarta este inchisa.Incercati sa vedeti partea buna a acestui lucru.Eu cred ca aveti doar de castigat din asta:
1. Va este solicitata gandirea(se activeaza creierul mai rar utilizat de unii) pentru a face fata situatiei: pe unde sar?.... cum sa fac sa nu fiu vazut..., fotografiat?...cum reusesc sa nu ma murdaresc de vaselina?.......ETC
2. Veti avea o conditie fizica de invidiat(mai ales ca multi sunteti scutiti la sport).
3. Aveti si voi ceva interesant de discutat pe forum.
NU ARUNCATI CU PIETRE ! PLS

adela
junior
junior

Numarul mesajelor : 1

Sus In jos

Mesaj Scris de amelia Mier 24 Oct 2007 - 22:22

stai linistita adela...suntem oameni pasnici ..nu aruncam cu pietre....Smile)))
amelia
amelia
membru fondator
membru fondator

Sus In jos

Mesaj Scris de Cezar Joi 25 Oct 2007 - 12:24

Mai lipseste sa ne lege de banci cu lanturi, ca sa nu putem pleca sa sarim peste gard, ca ar fi mai greu cu banca in spate Very Happy .
Aici se ironizeaza, dar cum s-a ajuns....numa la puscarie, si aia daca e la cei cu care e bai rau....Smile

Iti uiti ceva acasa, n-ai ce face si daca din cauza asta iei un 2, 3, 4, nu conteaza, tre sa stai in scoala ca atfel....amenda!!! E e totusi partea buna ca se mai poate sari gardu...Smile

Ultima editare efectuata de catre in Joi 25 Oct 2007 - 20:09, editata de 1 ori
Cezar
Cezar
membru fondator
membru fondator

Numarul mesajelor : 296
Varsta : 33
Data de inscriere : 25/10/2007

http://www.youforum.foruminute.com

Sus In jos

Mesaj Scris de oNNu Joi 25 Oct 2007 - 20:03

de iesit de mai poate iesi din scoala ..da vaza ca nu te lasa sa intri in scoala daca intirzii ...mi se pare o prostie..(hai la scoala ca nu te las sa intrii!!!!..geva de genuu)
oNNu
oNNu
membru fondator
membru fondator

Numarul mesajelor : 81

Sus In jos

Mesaj Scris de Cezar Joi 25 Oct 2007 - 20:08

Stiu si asta, asta e o prostie si mai mare. Sa auzi: Intra pe unde ai iesit, daca nu iesi pe poarta....gata(daca ma lasa ies si pe poarta). Sau daca e inchisa poarta risti sa nu mai intri la prima ora, daca intri dupa profesor e bine. Dar cad intri dupa profesor se poate sa si canti sau sa te asculte...depinde.
Cezar
Cezar
membru fondator
membru fondator

Sus In jos

Mesaj Scris de Makaveli` Joi 25 Oct 2007 - 20:12

e nasoala faza cu poarta,mai ales ca feli nu intelege nimic.Ai bilet de voie ? iesi pe poarta,nu ai,NU IESI.Poate un pofesor nu te lasa si tu chiar ai o urgentza...
Makaveli`
Makaveli`
membru fondator
membru fondator

Numarul mesajelor : 408

Sus In jos

Mesaj Scris de oNNu Joi 25 Oct 2007 - 20:19

da asa e..cred ca daca ai patii ceva grav si ai vrea sa iesi nu tear crede nici atuncea
oNNu
oNNu
membru fondator
membru fondator

Numarul mesajelor : 81

Sus In jos

Mesaj Scris de Cezar Joi 25 Oct 2007 - 20:28

Asta este: TRAIASCA ROMANIA! Sa creasca democratia!
Asa se comporta "doamna" zici ca ea ar fi responsabila de absentale mele. Nu obisnuiesc sa ma duc de la ore, dar stau aproape de scoala, asa ca as putea sa ma duc acasa, sa manac si sa vin inapoi, dar nu am voi...asta e.
Cezar
Cezar
membru fondator
membru fondator

Sus In jos

ce parere aveti despre "inchisu portii" si despre Empty inchisul portii

Mesaj Scris de ana_v Joi 25 Oct 2007 - 22:26

cea mai mare prostie!!

ana_v
junior
junior

Numarul mesajelor : 2

Sus In jos

Mesaj Scris de Continut sponsorizat

Continut sponsorizat

Sus In jos

Pagina 1 din 4 1, 2, 3, 4  Urmatorul

Sus

- Subiecte similare

Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum